Iazuri Naturale

Despre Noi

Despre Noi

Deși suntem o firmă nou înființată în domeniul amenajărilor acvatice și peisagere, avem o experiență vastă în acest domeniu, o experiență acumulată pe o durată de mai bine de 10 ani. Fondatorii Bio Pond Tech SRL au contribuit la proiecte mari care țin de domeniul proiectării de iazuri, lacuri ornamentale, cascadelor, cursurilor de apă, iazurilor de înot, iazurilor cu pești, lacurilor de agrement, fântâni arteziene și multe altele. Suntem specializați și în executarea proiectelor ce cuprind următoarele: heleștee, bazine și decantoare de apă industrială, etansarea gropilor comunale etc.

Contactați-ne acum cu încredere pentru a vă putea sfătui în legătură cu proiectarea și construirea unui lac sau iaz ornamental! Va stăm la dispoziție și cu instalarea sistemelor de filtrare profesionale sau hidroizolatiilor bazinelor industriale și agricole!

Suntem o firmă devotată, cu servicii unice nu doar în județul Bihor, ci pe întreg teritoriul României. Remodelarea mediului înconjurător și construirea de lacuri, piscine, iazuri și cascade are o tradiție mare în țările din occidentul și orientul îndepărtat, precum Japonia și China. Dorința omului de a-și regăși habitatul natural se răspândește și în România cât mai accentuat.

Pentru orice informație legată de serviciile prestate de Bio Pond Tech SRL (iazuri naturale, dar și construirea sistemelor de filtrare, întreținerea acestora cât și a remodelării curții, grădinii) vă stăm la dispoziție: Tel: +40 727 840 544 sau E-mail: contact@iazurinaturale.ro

M2 CONSTRUCȚII ACVATICE
PROIECTE FINALIZATE
ORE LUCRATE